Fysiotherapie

In onze praktijk werken vier fysiotherapeuten met ieder zijn/haar eigen specialisaties. Door intensief met elkaar samen te werken en te overleggen kunnen wij u op verschillende terreinen van dienst zijn.

Zo kunnen rugklachten op basis van een verkeerde stand van de voeten herkend worden door de fysiotherapeut-podoloog. Rugklachten op basis van een bewegingsbeperking behandeld worden door bijvoorbeeld manuele technieken of oefentherapie.

Wij hebben beschikking over een goed ingerichte oefenzaal waarbij individueel getraind kan worden, zodat u snel aan de slag kunt in uw eigen sportschool of sportvereniging en uw aktiviteit weer kunt hervatten.

Een juiste diagnose en behandeling van sportletsels is essentieel voor een goed en vlot herstel. Wij maken hierbij o.a. gebruik van kinesio-taping.

Lees hier meer over onder het kopje “behandelmethoden”.

Ook passen wij verschillende meridiaantherapieën toe, zoals kleurtherapie, acupunctuur en shiatsu-technieken. Hierdoor is het mogelijk eventueel achter dieper liggende oorzaken van beweging/gewrichtsklachten te komen.

Daar waar fysiotherapie niet of onvoldoende helpt kan een andere benadering of aanvulling zinvol zijn.

Afspraak maken?

Wilt u meer weten over onze behandelingen of een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op